- Carpe diem -

Hängig, trött och ännu mer hängig. Jag förstår inte. Spelar inten som, helst roll om jag sover fem, åtta, tio eller mer eller mindre så är jag trött och hängig. Det spelar som helst ingen roll vad jag gör. Jag vill bara sova mer. Snorig och hostig på köpet också och det gör saken inge bättre skulle jag tro:(


Nu är det nära, snart kommer älsklingen och d ska vi kramas och bara ta det lugnt så han hinner stressa ner innan vi ska åka hem och sedan vidare till borlänge, för där gissar jag det antigen kommer bli skiitakul eller så lir det kalabalik. Antingen eller gissar jag!



Veckan har börjat bra, om man bortser från hur hängig och förkyld jag är. För övrigt har det inte hänt så mycket.
Mammas morbror, min mormors tvillingbror är på besök men magnus så vi har varit där ikväll och hälsat på. Väldigt trevligt att höra gamla historier om hu det var när dem var små, lite anorlkunda om man jämför med hur det är för barn i dagens läge.



Nu ska det läsas så jag tar mig igenom den där boken. Jätte spännande men jag blir så himla trött hela tiden så jag orkar inte läsa mer än kanske femtio sidor per gång.


- Carpe diem -
Fånga dagen.....!




Hilda och jag....=)







- Relax -

Det var faktiskt gott, tack ida för några goda glas vin och en oerhört trevlig stund.



Komme för ett tag sen från Ida och johnny där vi suttit och surrat, spelat kort och druckit lite vin och bara haft en lugn och skön kväll. Mycket uppskattat från min sida. För övrigt idag har jag bara jobbat och ja inte hunnit så mycket mer. Har nu jobbat i snart två veckor och det ska faktiskt bli skönt att vara ledig några dagar och vila upp mig trots att jag intejobbar så mycket egentligen är det skönt att vara ledig. Speciellt innan älsklingen kommer för då måste jag vara pigg så jag kan pussa och krama honom ordentligt. För när han kommer har det gått hela två och en halv vecka, nästan tre och det är lång tid;) haha kanske inte, men tillräckligt för att jag ska sakna honom MYCKET!



Helgen blir inge vidare. Jobba imorgon från tio på morgonen till halv sex på men zone sedan vidare till badet direkt och ska jobba där till ca ett, två någon gång. Stänger i och för sig tolv tror jag men då ska vi ju städa och sådär så jag skulle gissa att efter två någon gång så ligger man i sängen och sussar skönare än någon gång innan;)
Lördagen tillbringas på men zone till kl tre sedan hem och bara ta det lugnt. Ska inte göra speciellt mycket, om ingen ringer och säger att det händer nått väldigt roligt. Då måste man ju självfallet vara med på det. Så händer det nått kul, ring ffs!


Sedan efter de ska jag bara vänta och vänta och hoppas att torsdagen kommer. För då ska det mysas!




Men nu orkar jag inte mer. MÅSTE SOVA! Ska ju snart upp ju:(




Älskar dig Fredrik

                                                                        

Kom ihåg...
- Aut omne aut nihil -
Varför ska man inte gå fullt ut om man ändå ska satsa!

                                         



- time is running away -

Dagarna bara försvinner och ingenting hinner man göra. Ingenting vettigt i alla fall.


Jobbade idag från halv tio till tre men det var rätt så lugnt hela dagen men saker hade jag att göra i alla fall. Packa upp, klä om skyltdockorna städa och så vidare, så det har varit full fart hela tiden. Sedan käkade vi middag och åkte till stugan och bastade lite och så och nu sitter jag här. Alldeles ensam och saknar Fredrik mest, speciellt såhär innan jag ska lägga mig och när jag väl har lagt mig. För annars ligger han alltid där och väntar på mig men nu är det tomt och kallt:(
Tråkigt.




Men nu väntar min bok och den där kalla sängen.

- Slepp well everyone -

- Fucka Aldrig Upp -

Skriven av Jens Lapidus, Värd att läsa kan jag lova!


- Aqua vitae -

Mornarna går så fort, hinner inte ens hälften av vad jag skulle vilja hinna!


Jobb idag, 13.00-17.30 så det känns rätt okej. Lite segt bara om det inte är in så många en dag som denna när det bara regnar och har sig. Usch för sånt här skiitväder. Men de värmer när jag vet att det är lika dåligt väde i Västerås för då missar jag då i alla fall inge sol och värme;) haha. Vad egoistisk jag känner mig nu...



Förstår inte varför vissa är som dem är?!
Har jag gjort dig något illa eller vad är det med dig?
13 år och knappt ett hej?!
why?

- men zone -

Däe jobbade jag idag och förhoppningsvis blir det några dagar till så man får ihop nån tusenlapp så man klarar sommaren ut;)



Vaknade av att jag frös så in i helvete så jag var tvungen ta på mig kläder så jag skulle klara några timmar till innan det var dags att kliva upp. Fick sedan ett samtal av Linda soms a att jag var välkommen att jobba hos dem och det kändes skönt. Så jag begav mig dit där det mest gjordes ingenting, var inte speciellt många kunder inne idag men jag förstår faktiskt varför. Inte går man på storgatan som det ser ut just nu. Är ju hemskt, fruktansvärt tråkigt i alla fall. Hemskt var väl kanske att ta i;)

Och ikväll har jag mest kört bil och ikat runt lite här och var och det var alldeles lagomt. Och nu är det bara sängen och en film som väntar sedan är det morgonen igen och jag ska jobba:D



Livet, vad handlar det gentligen om?
Att må dåligt, veta hur andra mår?
Vara lycklig och bara se det bra av dagarna?

Vad är egentligen meninge?
En blandning?
Jag har ingen aning längre!






En sak vet jag!
- Älskar dig fredrik mest, du är mitt allt och mer därtill -




RSS 2.0