- Sunshine -

Det kan man säga att det har varit i helgen. Så himla underbart med solsken och värme. Har dessvärre varit dålig på att uppdatera mig här som vanligt men det händer så mycket hela tiden!

I helgen har det varit bio, middag, drinkar och ännu mer sprit;)

Fredagen björ på en ledig dag som jag tillbringade med att sola utanför lägenheten med camilla axelina och astrid. Var jätte skönt men lite för varmt var det för att kunna ligga stilla mer än nägra minuter. Efter det var det bio med Fredrik och hans familj som avslutades med middag. Tabasco väntade efter det och sedan gick jag hem och sov en liten sväng för jag var väldigt trött efter en hel dag ute i solen.



Lördagen var helt underbar den med, sol och bad ute i kvicksund som även det avslutades med ett antal drinkar. Var nämligen stora sommarfesten på kåren som även betydde bartömning så det var jävligt billigt att dricka och det gjorde saken värre. I alla fall idag. Gud vad bakis man kan vara, illamående och huvudvärk så det räckte till mig och många andra.


Idag bar det iväg till kvicksund där vi solade och badade för fulla muggar. superskönt med en slapp dag och väldigt trevligt att umgås med dennis och sara:) Fick jätte god tårta som cajsa hade bakat eftersom det var morsdag. Ojjjj nu kom jag på att jag inte grattade mamma när hon ringde. Gaaaah, måste ringa henne nu?!


Imorgon bär det av hem mot Arvidsjaur och det ska faktiskt även denna gång bli skönt att komma hem. Försöka få mig något jobb kanske så man slipper att ta lån till hösten. Vore underbart om jag slapp ha massa studielån på halsen när skolan är över. Men ska för det mest bara ta det lugnt och ha det skönt när jag är hemma:D Umgås med familj och vänner så mycket som möjligt men kommer sakna min älskling väldigt mycket. Tur att han kommer över midsommar och kramas lite innan det bär av till borlänge över peace and love.

Men nu ligger han där i soffan och är så jävla snygg, sexig och alldeles underbar;) så jag måste sluta skriva så jag kan pussa lite på honom innan jag åker imorrn.


Kommer sakna dig mer än någonsin Fredrik! Du betyder mer än allt för mig och mer därtill...<3


- Take care -


- wounderful -

Oj oj oj nu var det länge sedan jag skrev här alltså! Har hänt så jätte jätte mycket sedan sist men kan inte riktigt berätta allt för då är ni less innan ni ens läst en tiondel;)

I alla fall är det underbart här nere nu. Riktig sommarvärme de flesta dagarna och livet är bara underbart! Skolan går ganska bra som vanligt den också. Lite jobbigt med statistiken som vi har nu, men men....

Helgen har varit jätte trevlig den med. Fredagen var både jag och fredde lediga eller jag tog mig friheten att vara lite ledig en fredag som den;) I alla fall tillbringade vi dagen i jockes buss eftersom fredde sålt sin motard på torsdagskvällen och skulle nu börja med freestylecross igen, oturligt nog, haha! Ja i alla fall så åkte vi till nynäshamn där han hittat en bra och prisvärd cross. Och det bästa av allt var ju att det var fredde johanssons gamla hoj tyckte han. Under resans gång hände det väl egentligen inte så mycket, han bytte dämpning med en kille och var alldeles till sig över det;) så söt så.

Sedan var det kväll och jag skulle ut hade jag tänkt och så blev det. Kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig men det var trevligt i alla fall. Var på balkongfest en sväng men följde frida därefter på blue moon bar och var där i ett antal timmar innan färden gick hemmåt.

Lördagen tänkte jag bara ta det lugnt och det blev en ganska lugn kväll men inte den heller riktigt som jag hade tänkt mig. Meck, grillning och en massa pladder. Och det värsta av allt, jag missade robinson, puhu. Som tur var kikade vi på det idag och det gick ju det med!

Idag bjöds det på en massa cross. Åkte till skinnskatteberg, Jag fredde, carro jocke, wärmland och ida. Var riktigt roligt att kika faktiskt. Gjorde lite ont i magen när mitt finaste skulle hoppa ramp och vad tror ni han gjorde först av allt?! Jo han kraschade. Som tur var, var det en mjuk landning och gick inte alldeles för fort och allting gick bra. Men det suger i magen lika mycket varje gång han hoppar för jag vill verkligen inte att han ska göra illa sig! Han är ju mitt allt, det finaste och bara alldeles underbar.
Jag älskar honom mer än någonsin!

Och nu rinner klockan iväg och ögonen är trötta och sängen lockar mer och mer. Har den gjort sen kl åtta:P

- Take care -



RSS 2.0