- Back to the reality -

Helg men snart över och jag är tillbaks i verkligheten!

Ja det har hänt mycket sedan sist jag skrev. Varit hemma i nästan två veckor med både roliga och tråkiga händelser. Kommit tillbaka till Västerås även här med bra och mindre bra saker. Men livet fortsätter att rulla på i samma fart och det rä relativt skönt för det mesta. Vissa dagar sämre när man önskar man kunde sjunka genom marken och bara försvinna! But thats life....



Veckan i fjälls vart helt underbart, soligt och fint hela veckan förrutom dagen vi åkte hem då var det rena helvetet att ta sig hem. Snöoväder och kallt, såg i princip skotern framför och ingenting annat! Veckan bestod även av en hel del fiske dessvärre inte för mig. Har inget tålamod när det gäller att pimla. Fick i alla fall lite fisk trots att det inte blev många minutrar vid hålen:)



Veckan i Västerås har varit lite sådär. Första dagarna helt underbart med både skola, väder och kärlek. Sedan har det inte varit speciellt roligt vissa stunder men det är sxaker man får jobba med. För övrigt är det rätt okej. Har strax två tentor som måste göras sedan är det förhoppningsvis sommarlov med förutsättning att jag sätter tentorna!

Men nu väntar lite plugg ett tag sedan bara en mysig kväll framför tvn med en film kanske:)


 - Take care of each other -


Petra




- scared, and more scared -

Vad gör jag om det är som jag tror? Tänk om problemet jag är orolig över faktiskt existerar?! Hur ska jag kunna hjälpa? Tusen frågor snurrar i mitt huvud nu. Vill att det ska vara bra, att det ska funka som jag trodde att det gjort men jag kanske har fel... Vill verkligen inte att det ska vara så men om det är så. Hur? Varför? När? Jag förstår inte. Har det alltid funnits, bara för dum eller blind för att se det. Jag vågar inte ens gissa. Vill bara öppna ögonen och se att jag faktiskt hade fel. Att allting bara var en tillfällighet. Men jag har sett tendens till det tidigare?! Så jävla förvirrad nu alltså. Har sett andra, många andra. Varför just nu eller överhuvudtaget, har jag inte nog att oroa mig över?



 

guess not?!




 


- Stay calm and sober -

The day is going! yes yes så är det. Dagen har börjat och vi ska snart sätta oss i bussen påväg till Jauret, Ska bli så skönt att vara hemma en sväng. Har ju inte varit hemma sen jul så det var ett tag sedan. Förmodligen har det inte hänt så mycket men så är det ju.


Så det blir en tajt dag idag. Buss till kvart i fyra, på salongen till Linda och sedan massa påhälsningar lite här och där. Måste även hinna träffa ida och brudarna. Så det är väl ungefär det jag ska göra idag. Följde Krille på skolan en sväng men det var så jävl knäpptyst i klassrummet så jag var då tvungen att gå tillbaka till lägenheten. Vill inte att alla muppar ska sitta och glo på mig ju. Det kändes lite sådär, men nu är vi då tillbaka här som sagt och bussen går på en timme ungefär. Bara så drygt att det tar 2h55min.


För övrigt är det lika bra idag trots att det inte är så jättebra väder. Det gör i och för sig ingenting för jag vet att dem nere i Västerås inte heller har så jättebra väder. Så jag är bara glad att få lite vinterkyla. Men det måste jag då säga att fyfan vilken skillnad. Att åka från shortsväder där jag kan ligga på balkongen och sola och tycka att det nästan är för varmt till det här. Riktig vinterkyla, det är ganska otroligt att en timmes flygresa kan göra så stor skillnad. Men det är rätt skönt det också att det bara tar en timme så är man i vintern igen:D



Vill ha, vill ha vill ha....

Nu måste jag packa ner det jag riivit upp ur väskan sen ska vi börja gå mot stan snart!




 

Tills vi syns nästa gång....
- Stay calm and sober -




- Livet från den ljusa sidan -

Usch så hemskt dålig jag har varit på att uppdatera mig här. Vet inte alls vart jag ska börja, hänt så himla mcket kul och trevligt sedan sist jag skrev. Då var bara allting jobbigt och tråkigt, men nu leker livet och det kan inte bli bättre!



Sommaren är påväg dock inte där jag befinner mig just nu, haha. I alla fall börjar värmen komma sakta men säkert och det värmer i hela mig av minsta lilla solglimt som kikar fram lite då och då bakom dessa tunga moln som ibland kan vara fruktansvärda. Värmen och solen gör i alla fall mig och många många andra till en bättre människa. Humöret, självkänslan ja allt höjer sig några pinnar och allt blir helt plötsligt mycket roligare och enklare att utföra. Till och med skolan kan jag tycka är himla rolig ibland, lite tungt men intressant.



Befinner mig just nu i Luleå i min brors lägenhet där vi har skrattat och shooat väldans mycket ikväll. Så himla roligt att vi för en gång skull kommit varandra lite närmare. Beror nog främst på at pojken växt upp och mognat lite, inte mycket men lite och kanske saknar mig ibland. För jag saknar honom. Bråken tjaffsen ja precis allt saknar jag faktiskt. I alla fall så åker vi hem till Jauret imorgon där jag ska hinna så jävla mycket, ungefär som vanligt när jag är hemma.

- Hälsa på familj och vänner
- Färga håret och sätta löshår
- Jobba två dagar



Hur jag ska hinna allt med att hälsa på och sätta löshår och färga på en halvdag vet jag inte riktigt för sedan är det torsdag, fredag och då ska jag jobba! ördag åker vi till fjälls för en underbar vecka med skoterkörning, fiske och förhoppningsvis massor med sol. Sedan bär det av mot västerås igen. Hem till älsklingen! Saknar honom redan trots att jag fick en puss för bara12 timmar sedan.






Men nu börjar klockan springa iväg.



- You people...Have a nice night, and sleep well -



RSS 2.0