Piercing

Jajjamänsan nu har jag piercat mig igen! på två ställen också. Vet itne riktigt varför men det blev en liten impulsgrejj;)
Blev i alla fall i läppen och i bröstvårtan. Och som vanligt överdriver killar när dem ska förklara hur ont det gör. Fredrik har ju nämligen i bröstvårtan och tyckte att det gjorde asont. Jag kan då lova att läppen gjorde ondare och så ont gjorde det inte. Men men det är ju killar i ett nötskal. Säger som han som piercade mig sa.

Killar är bra klena va?;) haha

För övrogt började morgonen på ett hemskt sätt. vaknade ett antal gånger av att feddes jävla telefon ringde stup i kvarten! Traskade sedan hem eller? Nä det gjrode jag ju inte. Jag fick skjuts hem av älsklingen. Fixade och donade lite och sen blev det att traska till magic line tattoo och göra bort mödan. Annars vet jag inte vad som händer idag. Kanske ska festa?! Vet inte riktigt, lät som om det kunde bli så men som sagt så är det väldigt ovanligt att det blir som vi säger när det ska planeras med alla möjliga människor!

Hur som helst blir kvällen säker rolig som alltid annars:)

Sköt om er, och glöm inte att visa att ni ÄLSKAR VARANDRA! Det är viktigt. Ordet älska kan man aldrig använda för mycket så länge man menar ordet!

Pok Petra

090129

Mmmm så gott det var. Har käkat på kolgrillen igen och det var ASGOTT! Käkade med Fredde, Philip, Gurra, Collander och Christer.

Skolan idag blev inte för jag hade annat för mig. Körde en bil till stockholm åt freddes pappa istället och åkte sedan hem med Jocke. Sedan hade jag en hel lång lista jag skulle hinna med innan jag skulle hämta fredde från jobbet...
- Till fredde och hämta grejor
- Tanka
- Hem och duscha och fixa mig
- Tvätta två maskiner
- Ikea och handla lite saker

Och vet ni vad..? Jag hann allt på endast två timmar! Mellan 13.00-15.00 Helt otroligt för att vara jag måste jag säga. Annars brukar det ta en timme att bara duscha och fixa mig. Nu hann jag allt det här! Woooooow.

Ne nu ska vi lösa lite korsord jag och älsklingen. Har blivit som gamlingar vi två:P, haha

Sköt om er, speciellt ni där hemma i jauret, som jag saknar så OTROLIGT mycket!
Pok Petra

090128

Idag var det den ena skoladagen av dem två jag har i veckan. Var skiita jobbigt att stiga upp men det gick. lunchade med Linda sedan och det var supertrevligt! Var länge sedan vi hittade på något, och det måste vi göra om snart igen:D För övrigt finns det inte så mycket att berätta.

Jo älsklingen har namnsdag idag. Karl så han fick två trisslotter och en liten tidning för det tyckte jag han förtjänade så underbar som han är. Måste även passa på att gratta vår konung och vår prins på namnsdagen;) Grattis, haha!

Men nu ska jag kramas och mysas i soffan under det varma och sköna duntäcket som ligger ungefär 20 m bort. Men ni får ha det underbart. Hörs imorrn!

Pok Petra


090127

Tisdag och helgen är över på en blinkning. Tråkigt kan jag tycka men som tur är är vi ju lediga som jag nämt tidigare både  måndag och tisdag. Så det är rätt skönt!

För övrigt har helgen varit rätt lugn. I fredags satt vi i bärgaren hela kvällen jag och Fredrik som för övrigt har klarat denna jourvecka oerhört bra! Bättre än vad jag trodde i och med att han JÄMT ska vara så stressad. Lördagen däremot bjöd ju på roligare saker. Var hur kul som helst att bowla och käka mat med flickorna:) Käkade på den grekiska kolgrillen och jag skulle kunna dö för den där tzatsikin dem har där. DEN ÄR SÅÅÅÅÅ GOD!

Annars har det inte hänt så mycket. Måste köpa present till fredde snart. Han fyller ju år på en månad. Hela 23 år:)  Och när jag ska köpa något till någon annan måste det göras i tid. Annars blir det som aldrig. Frågan jag då vill komma till är vad man ska köpa för något? Har absolut ingen aning. Vet ju vad han önskar sig men jag vill ge honom något fint och personligt. Inte bara en väckarklocka eller nått sånt?! HJÄLP??

Ne nu väntar stan.

Skriver mer senare!
POK Petra

090124

Då var det lördag och jag måste medge att det här har varit den sämsta lördagen på länge. Vaknade halv tio av att Freddes mobil ringde, BÄRGNING igen. Usch så tragiskt halv tio på morgonen.



Kärlek till tusen


Men nu ska jag snart ut och käka middag med Camilla och Axelina och det ska bli hur nicet som helst. Ska blir riktigt mysigt att gå ut och äta en riktig middag och inte bara nå donken eller burger king som det i dem flesta fallen blir så här en lördag:P Ska inte klaga för det är gott men det blir lite för mycket av det goda ibland. I alla fall ska vi och bowla efter vi käkat. Få se der det går den här gången?! haha. Förhoppningsvis bättre än förra gången. Självklart siktar jag mot en vinst:D:D

Have a nice night!
Pok Petra

090123

Fredag fredag, äntligen är det FREDAG! Känns underbart att det är helg trots att jag varit ledig idag och egentligen nästan hela den här veckan! Men det är så mitt schema komemr se ut nu ca 10 veckor framöver.
Ledig:
Måndag
Tisdag
Fredag

Kan det bli bättre?! Grädde på moset är att jag bara har föreläsning mellan 9.15-11.50 dem två dagar jag väl har föreläsning så det kan som sagt inte bli bättre just nu i alla fall:)

Saken vad gäller att sluta snusa för mig har idag gått hur bra som helst! Har inte varit sur en endaste gång hur det nu kan komma sig? Men det kommer väl när jag går vägen upp till Fredriks lägenhet för varenda gångoch då menar jag varenda gång jag gick där igår kände jag hur jag mer och mer blev irriterad över INGENTING! Men det är så det funkar, man är bara frustrerad men det går ut över andra som om man vore värsta surkärringen (vilket jag självfallet är ibland, precis som alla andra). Sen så är det ju så galet för det växlar verkligen. I alla fall för mig. Humöret växlar  något fruktansvärt. Kan sura och vara irriterad på Fredrik påvägen upp till lägenheten, sätta mig i soffan fem minuter senare och apgarva och känna hur fjärilarna galet yrar runt i magen och jag vet.

Jag vet att jag älskar människan som sitter en meter bort oändligt mycket!
Jag vet att jag aldrig kommer släppa taget om honom!
Jag vet att han alltid kommer älska mig som jag älskar den honom!
JAG VET ATT VI ÄR SOM GJORDA FÖR VARANDRA!

Ne nu kurrar magen efter ett pass på gymmet!

Pok Petra


090122

Torsdag och klockan är 07.07 kan de blir bättre?
- Klart det kan, för idag är jag trött som alltid annars ne men jag har vänt på dygnet en aning nu när vi varit ledig! Så med andra ord är det lite jobbigt. Men några kaffekoppar på det här, en dusch kanske så är man ju på G i alla fall;)

Igår var det en jobbig dag eller kväll kanske dte heter!
Försöker sluta snusa och det är verkligen det VÄRSTA som finns för jag var SÅ SUR igår. Och jag ber verkligen om ursäkt till både dig Mamma och till dig Fredrik för det är verkligen inte meningen att vara otrevlig men det är lite jobbigt några veckor framöver så ni måste lova att stötta mig i det här?!
Nämligen så att jag skällde ut dem båda för att egentligen inte ha sagt något. De försökte bara vara trevlig vilket ledde till en utskällning. FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT!
jag inte förstöra mitt tandkött mer!

Lärarna igår på skolan hade klantat till det även de en aning. Fattar inte riktigt hur dem tänkte, för föreläsningslokalen vi ska vara i under 12 veckor har bara 94 platser eller nått sånt. Grejjen är den att vi är 224 elever?! HUR TÄNKTE NI?? haha ne men vi fick en uppdelning som jag inte riktigt gillade. Hade vart bättre med alla ettor i en och alla tvåor i ena. Men jag får se de som en possitiv sak, kanske lär man känna fler tvåor! Vi får ju hoppas i alla fall.

Men nu väntar duschen sen en stor kaffekopp och kanske en macka! Mums...

Pok Petra


Åter tillbaka!

Yes då var man tillbaka i bloggandet IGEN! ;) Me vad gör det när kropp och själ mår bra av att skriva av sig lite då och då?

Hur som helst så valde jag att döpa bloggen till PeakPerformance för de enda jag tänkt på under den senaste timmen är just PEAK. Så då blev det så! I alla fall så var Peak en alldeles underbar liten rottweiler som var MIN en gång i tiden men som någon annan tagit över om man nu kan säga så! Han var i alla fall min älskling ett tag tills det tog slut med min förra kille. Jag skrev då över Peak istället för att behålla honom och bo i en etta tills jag skulle flytta och plugga vidare vilket blev mitt livs misstag! För tro mig jag saknar den där bråkstaken mer än allting annat. Han var mitt allt som jag sjabblade bort.

Trots det lever jag idag världens bästa liv med världen bästa pojke som jag ALDRIG och då menar jag aldrig släppa taget om. Ha är de finste som hänt mig och det........ gaaah det är bara så underbart!

Utöver det så har dagen varit fantastisk med endel roliga aktiviteter men TYVÄRR fler tråkiga!
1. Föreläsning 9.30-11.00 TRÅKIGT!
2. Promenixade hem och fixade käk (ungspannkaka)
3. Pluggade till omtentan, bara en timme;)
4. Ut och kikade på stan på bebisskor
5. Satte mig här

Kommande...
Äta kramas och sova kanske... Hoppas i alla fall på att det blir lite kramandes ikväll efter han tränat så klart! Saknar honom så otroligt mycket så fort han kliver ut genom dörren och ska till jobbet. Är man kär på riktigt då eller är jag knäpp som tycker om någon så fruktansvärt mycket? Jag begriper inte.

Ne nu har min kiwi legat och kikat en aning för mycket på mig! Tror den vill ätas upp?!

PoK
Petra

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0